CIT: Klemen Krejač tretji v Bormiu


[foto: Klemen Zibelnik]

V četrtek in petek so naši smučarji in smučarke nastopali v italijanskem Bormiu. Na sporedu so bile veleslalomske tekme kategorije Citizen, se pravi za tiste smučarje in smučarke, ki ne prebivajo v kraju, ki je zimsko športno letovišče.

Na četrtkovem veleslalomu je bila od naših najhitrejša Saša Brezovnik, ki je zasedla četrto mesto, s tem, da je za stopničkami zaostala le pet stotink sekunde. Teja Lotrič je bila 9., Klara Livk 12., Katja Murnc 16., Nika Kelc 43., Ana Zimšek pa 49. Pri fantih se je najbolj izkazal Klemen Krejač, ki je bil 6., Filip Todorovič je bil 8., Žan Hribar 13., Andraž Plevanč 20., Gal Giacomelli 62., Andraž Blaznik pa ni končal prve vožnje.

V petek je odlični vožnji pokazal Krejač in zasedel tretje mesto, Todorovič je bil 5., Hribar 21., Blaznik 45., Giacomelli in Plevanč pa sta odstopila v prvem teku. Pri dekletih je znova dobro smučala Brezovnikova, ki se je uvrstila na 6. mesto, Lotričeva je bila 14., Murnčeva 17., Zimškova 52., Kelčeva in Livkova pa nista zaključili drugih voženj.


Rezultati: Citizen .: Bormio :. Veleslalom I (m)
Rezultati: Citizen .: Bormio :. Veleslalom II (m)
Rezultati: Citizen .: Bormio :. Veleslalom I (ž)
Rezultati: Citizen .: Bormio :. Veleslalom II (ž)


Leave a Comment