FIS: Marko Vukičevič tretji na superveleslalomu v Pili


Nina-Katarina Mihovilovič [foto: Klemen Zibelnik]

Naše smučarke in smučarji so te dni nastopali na številnih prizoriščih po Evropi. V francoskem Tignesu je bila včeraj na sporedu superkombinacija FIS, na kateri se je zelo dobro odrezala Saša Brezovnik in zasedla šesto mesto. Danes je prišel na vrsto še smuk, kjer je bila Saša 14., medtem ko je Nika Kelc zasedla 25. mesto.

Gaal v Avstriji je prav tako gostil tekmi FIS za dekleta in sicer veleslaloma. Včeraj je Nina-Katarina Mihovilovič postavila 9. čas voženj, Katja Jazbec pa je bila 11. Danes je šlo bolje Katji, ki je bila 9., Nina-Katarina pa je zasedla 17. mesto.

Naša tekmovalca sta medtem v isti disciplini nastopala v italijanskem Seiseralmu. Patrick Jazbec je zabeležil 24. mesto in odstop, Timi Gašperin pa 43. in 39.

Najboljši rezultat pa je včeraj zabeležil Marko Vukičevič in sicer v italijanski Pili. Na mladinski državni tekmi v superveleslalomu je namreč osvojil tretje mesto. Na isti tekmi je Aleš Kern postavil 21. čas voženj, pri dekletih pa sta Nina Katarina Kermavner in Marisa Pirnat zasedli 24. oziroma 26. mesto. Danes sta bila v Pili znova na sporedu superveleslaloma, kjer je bil Marko 9., Aleš 24., s 6. in 8. mestom pa sta se dobro odrezali tudi Nina Katarina in Marisa.


Rezultati: Mladinske tekme .: Pila :. Superveleslalom I (m)
Rezultati: Mladinske tekme .: Pila :. Superveleslalom II (m)
Rezultati: Mladinske tekme .: Pila :. Superveleslalom I (ž)
Rezultati: Mladinske tekme .: Pila :. Superveleslalom II (ž)
Rezultati: FIS tekme .: Tignes :. Superkombinacija (ž)
Rezultati: FIS tekme .: Tignes :. Smuk (ž)
Rezultati: FIS tekme .: Gaal :. Veleslalom (ž)
Rezultati: FIS tekme .: Gaal :. Veleslalom (ž)
Rezultati: FIS tekme .: Seiseralm :. Veleslalom (m)
Rezultati: FIS tekme .: Seiseralm :. Veleslalom (m)


Leave a Comment