Kje so gledalci?

Vsi ljubitelji, ki si še nameravajo nakupiti vstopnice za ogled olimpijskih iger v ruskem Sočiju, imajo na razpolago še kar veliko vstopnic. Organizatorji največjega dogodka v letu 2014 namreč še vedno razpolagajo z vstopnicami za praktično vse športe. Eden redkih dogodkov, ki je razprodan je otvoritvena slovesnost. Igre bodo sicer potekale od 7. do 23. februarja.

Vstopnice moč kupiti tudi v Sloveniji

Olimpijske vstopnic je že moč kupiti pri uradnem prodajalcu olimpijskih vstopnic v Sloveniji, podjetju Kompas. Zaradi relativne bližine Sočija in dejstva, da so slovenski zimski športniki izjemno uspešni v sezoni 2012/2013, se zanimanje za nakup vstopnic povečuje tudi v Sloveniji.


Bodo prizorišča v Sočiju samevala? [foto: FIS]

Prav zato vas obveščamo, da je olimpijske vstopnic že moč kupiti pri uradnem prodajalcu olimpijskih vstopnic v Sloveniji, podjetju Kompas d.d. Na Olimpijskem komiteju Slovenije olimpijskih vstopnic ne bomo prodajali in smo pravico prodaje dodelili podjetju Kompas d.d. Zaradi omejenega števila vstopnic, ki jih je prejela Slovenija, vsem zainteresiranim za nakup predlagamo, da povpraševanje čim prej pošljejo na elektronski naslov sport@kompas.si,” so sporočili iz Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS).

Slovenski državljani lahko vstopnice, v primeru, da jih ne bodo uspeli kupiti v Sloveniji, kupijo tudi od vseh ostalih uradnih prodajalcev olimpijskih vstopnic v Evropski uniji. Ob tem velja opozorilo, da zaradi velikega števila prevar pri nakupu vstopnic za olimpijske igre v Londonu, le te kupujejo samo pri uradnih prodajalcih, ki jih je potrdil tudi SOCOG in jih najdejo na uradni spletni strani http://www.sochi2014.com/en/.

Leave a Comment