Kranjec: “Grem na operacijo”

Robert Kranjec je po nedeljski tekmi svetovnega pokala v nemškem Klingenthalu, kjer je zasedel 23. mesto, tožil nad bolečinami v ušesu. Po vrnitvi v domovino je nemudoma odhitel v zdravstveni dom. Zdravniki so mu po slikanju ugotovili nastanek notranjega mozolja ali tura ter mu predpisali antibiotike in kremo. Na novinarski konferenci v prostorih Smučarske zveze Slovenije (SZS) pa se je Robert nekoliko pošalil češ, da mora iti v četrtek na operacijo.


Robert Kranjec si je privoščil šalo [foto: GEPA]

Šaljiva izjava je najbolj zaskrbela glavnega trenerja Gorana Janusa, ki s fanti proti naslednji postaji svetovnega pokala v finski Kuusamu odhaja že v sredo ob 7.00 zjutraj. Ko je Kranjec priznal neresnico, se je oddahnilo Janusu, med preostalim fanti in zbranimi predstavniki sedme sile pa je zavladal smeh.

Vesel sem bil zmage

V soboto sem bil vesel zmage. Skok tudi v nedeljo ni bil slab, v danih razmerah se ni dalo iztržit več. Vesel sem, da sem osvojil točke. Ko sem si ogledal tekmo, sem videl, da so bili za menoj tudi takšni skakalci, ki se v neugodnih razmerah znajdejo bolje. Sezona je dolga, s prvo tekmo se nima smisla pretirano obremenjevati,” je uvodni vikend komentiral šaljivi Kranjec.

Leave a Comment