Aljoša Krivec se na Pohorju pripravlja na svoj nastop med deskarsko elito


Orjaška skakalnica [foto: Aljoša Sedovšek]

Od 2. do 5. februarja 2011 bo v avstrijskem Innsbrucku potekalo tekmovanje najvišjega ranga v svetu deskanja na snegu prostega sloga – Billabong Air and Style, ki se ga je prijel vzdevek deskarski Wimbledon.

Najboljših 16 deskarjev na svetu se bo v tirolski prestolnici potegovalo za 75.000 € in za famozni Ring of Glory.

V okviru prireditve bo pred glavnim spektaklom na istem prizorišču potekal tudi Rookie Challenge, na katerega vsako leto povabijo vzhajajoče zvezde deskanja na snegu, na njem pa bo nastopil tudi 18-letni Mariborčan Aljoša Krivec – Jojo. V konkurenci 12-ih deskarjev se bo boril za svojo prepoznavnost v vrhu te atraktivne športne discipline.

V ta namen se je agencija Spank (ki zastopa Aljošo Krivca) v sodelovanju s Smučarskim centrom Pohorje in Pivovarno Laško ter njihovo zračno blazino Bandidos odločila Aljoši omogočiti enotedenske priprave na nivoju, ki ga narekujejo trenutni trendi v svetu.

Aljoša bo tako v naslednjih dneh, točneje od 26. do 30. januarja 2011, vsak dan med 10.00 in 14.00 uro treniral na smučišču Pisker na Areškem Pohorju, kjer so v ta namen postavili orjaško snežno skakalnico in zračno blazino Bandidos. Atraktivne skoke, s katerimi se bo Aljoša predstavil na Billabong Air and Style Rookie Challenge, si lahko v tem času ogledate tudi sami, če jih bo v objektiv ujela vaša kamera ali fotoaparat, pa bomo še toliko bolj veseli.

Leave a Comment