Na Pohorju smuka že v petek


Maribor [foto: Klemen Zibelnik]

Letošnjo smučarsko sezono na Mariborskem in Areškem Pohorju ter na Kopah in Ribniškem Pohorju se bo začela že jutri, v petek, 03. decembra, torej dan prej, kot so sprva napovedali.

Jutri bodo na Areškem Pohorju obratovale vlečnice Ruška, Areška, Cojzerica in Žigart, na Mariborskem Pohorju pa sedežnica Sleme in vlečnica Bellevue. V soboto pa se bo naštetim napravam pridružila še 6-sedežnica Pisker s pripadajočim smučiščem.

Od sobote naprej bo med Mariborskim in Areškim Pohorjem vozil tudi smučarski avtobus in to po že znanem voznem redu. Po ustaljenem urniku, torej od 09.00 do 16.00 ure, pa bo bodo obratovale zgoraj omenjene smučarske naprave.

Prvi smučarski konec tedna bodo smučarke in smučarji pri nas lahko smučali po posebnih, promocijskih cenah in sicer:
odrasli za € 21,00
mladina za € 19,00
otroci pa za € 12,00.

Od prihodnjega ponedeljka do petka, 17. decembra pa boste na Mariborskem in Areškem Pohorju lahko smučali po predprodajnih cenah:
odrasli za € 27,00
mladina za € 23,50
otroci pa za € 15,00.

Seveda pa bodo jutri zagnali tudi naprave na Ribniškem Pohorju in na Kopah. Na Ribniškem Pohorju bodo odrasli in mladina lahko smučali že za € 14,00, otroci pa za € 12,00.

Na smučišču Kope bodo obratovale vlečnice Sedlo, Pungart in Velika kopa, smučali pa boste lahko že za:
odrasli € 18,00
mladina €14,00
otroci € 10,00

Naprave na Kopah in na Ribniškem Pohorju bodo obratovale od petka do nedelje, ponovno pa jih bodo zagnali v petek, 10. decembra.

Leave a Comment