Ne pustite, da vas mraz prežene s smučišča!

Sezona zimskih radosti in športov se je že začela. Ste pripravljeni na mraz in sneg? Če še niste vam, priporočamo, da obiščete spletno trgovino ŠportnoPerilo.si, ki ponuja visokokakovostna športna oblačila priznanega proizvajalca OutWet. V ponudbi so tako zimska športna oblačila primerna za zimske športe in druge aktivnosti v hladnih dneh kot tudi oblačila za toplejše dni.

Športno perilo OutWet uporablja veliko priznanih športnikov. Med temi so tudi nekateri slovenski, ki so nad uporabo perila OutWet navdušeni. Med zimskimi športi velja izpostaviti naslednje: smučarji Andrej Šporn in Maruša Ferk ter nekdanji slovenski smučarski reprezentant Matjaž Vrhovnik, smučarska šola Intersport Bernik, deskar na snegu Žan Košir,… Omenjeno perilo pa uporablja tudi italijanska smučarska reprezentanca.

Kaj meni Matjaž Vrhovnik o športnem perilu OutWet?

Zakaj se priporoča uporaba OutWet perila med športnimi aktivnostmi?

Predvsem zato, ker je perilo izdelano iz revolucionarnega vlakna DRYARN, ki ga odlikujejo mnoge pozitivne lastnosti. Tkanina odvaja znoj zelo hitro kar omogoča, da je naše telo vedno suho. Poleg tega tudi po daljši fizični aktivnosti ne pušča neprijetnih vonjav saj nudi maksimalno antibakterijsko zaščito tako, da ji ne pridejo do živega niti mikroorganizmi. Pomembna lastnost pa je tudi, da ohranja telesno temperaturo. Poleg tega pa je izredno lahka in posledično zelo udobna za nošenje.

Leave a Comment