Pojavljajo se ponaredki vstopnic za Planico

Organizatorji finala svetovnega pokala v smučarskih skokih so nam poslali naslednji sporočilo o ponarejenih vstopnicah za Planico.


Gledalci v Planici [foto: Klemen Zibelnik/smucka]

Uradno sporočilo za javnost

Planiški praznik v dolini pod Poncami se bliža.  
 
Kakor smo vas že obvestili, so vstopnice za Planico za soboto in nedeljo že razprodane.  Za četrtek in petek so na voljo še zadnje vstopnice za ogled prireditve. 
 
Ugotavljamo, da se v javnosti in na raznih spletnih portalih prodajajo vstopnice po višjih cenah od uradnih.  
 
Ker je taka vrsta prodaje nezakonita, obveščamo vse, da bomo morebitne kršitelje prijavili pristojnim organom, ki bodo zadevo ustrezno sankcionirali oziroma proti kršiteljem uvedli kazenski postopek.   
 
Hkrati bi vas radi obvestili, da so se v javnosti (na črnem trgu) pojavile tudi ponarejene vstopnice, ki so jih posamezniki nezakonito prodajali  naprej kupcem.  Vse, ki ste take vstopnice kupili od preprodajalcev obveščamo, da s takimi vstopnicami ne boste mogli vstopiti na samo prizorišče.  
 
Organizator OK Planica in uradni prodajalec vstopnic – turistična agencija Kompas še enkrat obveščata vse kupce,  da si naj vstopnice zagotovijo izključno na uradnih prodajnih mestih.  V kolikor se bo ob vstopu v Planico ugotovilo, da so bile vstopnice kupljene po nezakoniti poti, se bo zoper take kršitelje ustrezno ukrepalo že na samem prizorišču.
 
Prijava zoper do sedaj znane storilce je že podana na Policijsko upravo Ljubljana, Policijsko postajo Ljubljana Center.

Tomi Trbovc
Predstavnik za odnose z javnostmi
PR OK Planica

Leave a Comment