Policija prepustila prostor tekačem

V petek, 13. septembra, so na poligonu policijske akademije v Tacnu tekmovali najmlajši tekači na tekaških rolkah ter alternativni tekmi na rolerjih. Uradni rezultati organizatorja NŠD Medvode so pokazali, da je ciljno črto uspešno prečkalo 72 tekmovalcev.

Otroške kategorije so tekmovale na tekaških rolkah za točke Poletnega pokala Geoplin. Pri mlajših deklicah je bila na 1500 m najhitrejša Urša Mazi (TSK JUB Dol), drugi čas je dosegla Živa Klemenčič (TSK Triglav Kranj), Sara Zidar (TSD Olimpija Bloke) pa tretji čas. Anže Gros (NŠD Medvode) je bil najhitrejši v kategoriji mlajših dečkov, drugi je bil Mark Vozelj (TSK Triglav Kranj) in tretji David Parkelj (SK Ihan).


[foto: SZS]

Tais Vozelj (TSK Triglav Kranj) je bila na 3000 m najhitrejša v kategoriji starejših deklic. Drugo mesto je zasedla domačinka Ana Lucija Jezeršek (NŠD Medvode), tretjega pa Maruša Kos (TSK JUB Dol). Zlato medaljo je v kategoriji starejših dečkov osvojil Žiga Špelič (TSK Triglav Kranj) pred Blažem Peršo (TSK JUB Dol) in Žanom Pevcem (TSK Triglav Kranj).

Spretnostna vožnja za najmlajše

Najmlajši cicibani so se pomerili v spretnostnem rolanju. Pri mlajših cicibankah je bila najhitrejša Jera Marn (NŠD Medvode), pri mlajših cicibanih pa David Hafner (NŠD Medvode). Najhitrejša cicibana sta postala člana TSK JUB Dol, in sicer Nika Ljubič pri cicibankah in Blaž Perša pri cicibanih.


Rezultati: Pokal Geoplin .: Tacen


Leave a Comment