Praznujemo 10 let

Pisal se je 1. september 2003. Dan, ko je spletna stran smucka.com ugledala luč sveta. Začetki niso bili lahki, saj je bilo potrebno začeli iz popolne ničle. Najzahtevnejše opravilo nas je čakalo v oblikovanje in programiranje spletne strani. Za tiste čase je spletna stran izgledala kar napredno.


Začetna spletna stran iz leta 2003

Vedno bolj smo se razvijali

V začetnem obdobju smo na zimskem portalu, ki ga spremlja geslo “Pri nas sneži tudi poleti”, pisali le novice iz alpskega smučanja in smučarskih skokih. Kaj hitro pa smo priključili tudi vse ostale zimske športe – biatlon, nordijska kombinacija, smučarski tek, telemark smučanje, masters smučanje, carving, deskanje na snegu, smučanje prostega sloga, smučanje po travi.

Vse se gradi na prostovoljstvu

Od samega začetka spletna stran bazira na delo, ki ga avtorji člankov opravijo v prostem času in zanj ne prejemajo honorarjev. Glede na odzive bralk in bralcev so naši prispevki izjemno lepo sprejeti tako v Sloveniji kot tujini.


Spletna stran je v letu 2008 dobila novo podobo

Spletno stran smucka.com odlikuje bogata zbirka fotografij iz tekmovanj, dogodkov in novinarskih konferenc. Na športnih prireditvah smo prisotni že vse od leta 2004, od tedaj pa ne mine dogodka, kjer ne bi bilo prisotnega našega člana.


Zadnjo spremembo smo napravili v letu 2011

Vseh 10 let spletno stran ureja in vodi Klemen Zibelnik. V pomoč so mu bili in so mu še tudi številni ostali pisci in fotografi, ki z veseljem ustvarjajo portal smucka.com. V uredništvu so se tako znašli Mojca Finc, Domen Retelj, Jure Legiša, Klemen Mehle, Anja Jelenko, Sabina Lavrič, Dominika Ahačič, Tjaša Rahne, Ania Trybus, Klavdija Ahačič in Danijel Kovačič Grmek. S skupnimi močmi smo smucka.com pripeljali do današnjih dni, ko je prepoznavna in uveljavljena.

Idej za v prihodnje nam ne primanjkuje, zato še naprej ostanite zvesti zimskega portala smucka.com.

Hvala vsem!

Leave a Comment