Premiera filma “Shut up!!

V soboto, 6. novembra, bo v Kinu Udarnik v Mariboru potekala premiera snowboard filma “Shut Up”. Afterparty z DJ-i Hedonist&Creativity bo potekal takoj po premieri v predprostoru. Cena vstopnic, ki jih je v omejenem številu, je 2€.

Filmed by: Aleš Kegl, Blaž Vizjak, Jernej Zver, Niko Poljanšek, Dario Krnjak
Edited by: Niko Poljanšek
Režija: Niko Poljanšek, Dario Krnjak
Scenarij: Niko Poljanšek
Vodja proejkta: Rene Strgar s pomočjo Anžeta Suše

Riders: Anže Suša, Rene Strgar, Žiga Erlač, Mitja Kodrič, Matej Pavlič, Peter Štrafela & friends (Tadej Valentan, Domen Bizjak, Marko Grilc, Tim Kevin Ravnjak)

Sponsored by 5-0 Store, Elan Snowboards, Monster Energy, Rope Clothing, Skullcandy, Grenade, Smith Optics and Dumida Auto

Število prostih mest je omejeno zato vas naprošamo, da si rezervirate sedež tako, da pošljete e-mail z imenom in priimkom na production@5-0.si

Nekaj malega o projektu:
Vse skupaj se je začelo, ko sta Rene Strgar in Anže Suša 4. oktobra 2008 odprla trgovino 5-0 Store in ob enem ustanovila 5-0 Team. Do takrat je bil v Sloveniji posnet le en deskarski film, v katerem sta oba imela svoj del.

Na začetku je bilo vse bolj za zabavo. Producirali so kratke filmčke in trick tipe, ki naj bi pomagali pri razširjanju slovenske freestyle scene in širjenju športov, kot so deskanje na snegu, rolkanje in BMX kolesarjenje. Kasneje so začeli snemati še kratke reportaže in tako so kmalu začeli delati na našem največjem projektu: snowboard filmu »Shut up!«.

http://www.5-0production.si/

Leave a Comment