Rip curl girls camps 2013


[foto: ŠD Drča]

Leto je naokoli in med počitnicami bo zopet čas za deskarske kampe, namenjene izključno dekletom. Vabljene so tako začetnice, kot tudi dekleta, ki so že vajene snežnih parkov in vožnje po celem snegu. Letos bo dogodek potekal že šesto leto zapored in sicer na drugič na Krvavcu.

Kaj je Rip Curl Girls Camp

Rip Curl Girls Camp je tridnevni snowboard kamp, namenjen vsem, ki menijo, da imajo že dovolj osnovnega znanja in si želijo napredovati, ter tudi boardarkam, ki so že vajene snow parkov in vožnje po celem snegu. Na kampu bodo izboljšale nivo snowboard znanja, pridobile samozavest, spoznale osnove freestyla in servisiranja snowboarda.

Novost na kampu bo Njam joga za snowboardanje. Snowboarderka potrebuje moč, gibljivost, zavedanje svojega telesa in osredotočenost, da lahko sproščeno uživa na svežih belinah in parku. Vse to dobimo s prakso joge, ki jo boste imele priložnost spoznati na kampu.

Kampi bodo potekali v manjših skupinah, katere bodo vodili izkušeni snowboard učitelji in učiteljice. Po končanem dnevu na snegu, pa imamo za udeleženke pripravljene številne zanimive aktivnosti.


[foto: ŠD Drča]

Aktivnosti

freestyle šola v snow parku
izpopolnjevanje karvinga
Njam joga za snowboardanje
gimnastika z lesenim valji in deskami Tone boards
osnove vzdrževanja boarda (brušenje,
mazanje, nastavitve vezi)
snowboard filmi in revije
old school družabne igre
sprehod pod zvezdami

Termini

1. termin: 8.2. – 10.2.2012
2. termin: 1.3 – 3.3.2012

Več o dogodku www.ripcurlgirlscamps.si


[foto: ŠD Drča]

Leave a Comment