FOTO: Le še en dan do Pokljuke


Uradni trening na Pokljuki [foto: Črt Slavec]

Prva tekma svetovni pokal na PokljukiPeter Zupan, je s trenutnim stanjem zadovoljen: “Pripravljenost tekmovališč je po oceni OK zelo dobra, upam pa, da bodo odlični rezultati naših biatloncev in biatlonk, ki so jih dosegli na uvodu sezone, privabili veliko obiskovalcev. Tehnične službe OK delujejo v polni zasedbi in angažiranosti. TV produkcija Televizije Slovenija je danes izvedla testno delovanje. Splošni vtis je zelo dober in upam, da bodo z organizacijo in obiskom zadovoljni tudi tekmovalci, tekmovalke in drugi udeleženci.

Svoje mnenje je podal tudi Borut Nunar, ki je tokrat na Pokljuki v drugačni vlogi, kot smo ga bili vajeni v prejšnjih letih. Nunar je član Tehničnega komiteja pri Mednarodni biatlonski zvezi (IBU) in tekme svetovnega pokala ima precej pod drobnogledom: “Danes, ko je na sporedu uradni trening, morajo stvari delovati tako, kot morajo na tekmi. In zaenkrat teče vse po načrtu. Vsak opravlja svoje delo, tako da večjih pripomb trenutno nimamo. Ocenjujemo, da bi tekmo lahko izpeljali tudi že čez pol ure.

Na tretji postaji v letošnjem biatlonskem koledarju je torej zelo živahno. Pripotovali so že vsi tekmovalci, novinarji so spisali nekaj zanimivih zgodb, fotografi pa so v svoje objektive v teh dneh že lahko ujeli lepote Pokljuke.


Fotogalerija: 15.12.2010, Pokljuka .: Trening


Leave a Comment