Sprejem Petre Majdič v Dolu


Petra Majdič [foto: Klemen Zibelnik]

Po izjemni sezoni, ki se je včeraj končala v Falunu, boste vsi navijači lahko Petro Majdič v torek pozdravili v domačem Dolu pri Ljubljani. Sprejem za 31-letnico kraljico teka na smučeh, ki je v nedeljo končala kariero, se bo pričel ob 18.00.


Vabilo občine Dol pri Ljubljani

Ob novem zgodovinskem uspehu Petre Majdič, ki je v letošnji tekmovalni sezoni osvojila bronasto medaljo na SP v Oslu in mali kristalni globus, vas vabimo na sprejem, ki ga v čast Petri pripravljajo v Dolu pri Ljubljani.

Petro bomo pozdravili v domačem kraju in skupaj z njo nazdravili njenim fantastičnim uspehom na vaškem trgu pred župniščem v centru Dola pri Ljubljani v torek, 22. marca 2011 od 18. ure dalje.

Udeležimo se sprejema v čim večjem številu in Petri izkažimo spoštovanje, ki si ga več kot zasluži!

Petri v čast bodo nastopili: Nuša Derenda, Veseli svatje, ansambel Stanka Petriča, Orkester harmonikarjev Pustotnik, Peter Vode, Pihalni orkester Bežigrad in mažoretke, Ivan Hudnik in moderator Franc Pestotnik Podokničar.

Iskrena hvala vsem, ki so prireditev materialno oziroma finančno podprli: JUB – H d.d. Dol pri Ljubljani, Pivovarna Union d.d., ADCO & DIXI d.o.o., Domača pekarna RŽ in slaščičarna Fantazija Kokalj Gašper, Hotel Krona Domžale, Vrtnarija Prosenc, Cvetličarna Gričar,Gostilna Vegov hram, Gostilna Žerjavica, Kmečki turizem Pr’Krač, Anderlič Branko, Mesarija Domes, Mesarija Mesko, Vode d.o.o.

Posebna zahvala gre župniji Dol in župniku g. Grebencu, ki je odstopil prostore župnišča za izvedbo prireditve.

Leave a Comment