Untouched project predstavlja drugo spletno epizodo

Produkcija Legit Films po decembrski premieri filma Sunny Side of the Alps predstavlja drugo spletno epizodo, v kateri se predstavi ekipa.


Bine Žalohar [foto: Katja Pokorn ]

Kdo so slovenski deskarji in smučarji, ki že tri leta snemajo zimsko športne filme v naravi? Oglejte si epizodo ( http://bit.ly/1yEEdvf/ ), naslednji teden pa bomo na spletu tudi premierno predstavili celotni film.

Športniki v filmu: Bine Žalohar, Matevž Maček, Domen Bizjak, Matevž Pristavec, Luka Podlogar, Žiga Erlač, Žiga Rakovec, Mitja Kodrič, Andraž Šparovec.
Poleg ustaljene ekipe, so se nam pridružili še: Marko Grilc, Thomas Feurstein, Rok Zalokar, Urška Pribošič, Peter Podlogar, Uroš Podpevšek, Agron Imeri, Matej Bradaškija, Mathieu Imbert, Ahmet Dadali.

Partnerji projekta: Schneekoppe,TPGozd, Jagermeister, Flaška, Vogel, Ujusansa, K2, Elan, Nitro, Zeal optics, Epic TV, HotWhat, HAD, F-Lite, BCA

Spletna epizoda 2http://bit.ly/1yEEdvf
Spletna epizoda 1http://bit.ly/15SxHuD


Matevž Maček [foto: Katja Pokorn ]

Napovednik filma: http://youtu.be/7lhUlOXOGww

Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100003173080980&sk=info#!/untouchedproject

Instagram: @untouchedproject

Več o projektu:

“Untouched project” je filmski projekt, ki povezuje neokrnjenost narave in lepoto nedotaknjenih zasneženih gora z drznim in inovativnim, a vedno premišljenim pristopom, na smučeh in deskah. Film prikazuje slovenske snowboarderje in smučarje, ki s svojim znanjem iz urejenih parkov, izkušenj iz tekmovanj in željo po odkrivanju nečesa novega, premikajo meje svojih talentov. S filmom želimo predstaviti freestyle in freeride širši populaciji, predvsem pa prikazati, na kaj vse je treba biti pripravljen v odmaknjenih predelih gora, kamor pozimi malokrat stopi človeška noga in kjer vladajo pravila narave. Namen projekta je tudi spodbuditi k pravilnemu in varnemu ravnanju v gorah, k ustrezni izbiri opreme in premišljenim odločitvam, pri tem pa preko posameznikov prikazati nov val športa izven urejenih smučišč.


Mitja Legat [foto: Katja Pokorn ]

Leave a Comment