V Črni na Koroškem zaključek tekaške sezone

Z zadnjo preizkušnjo na tekaških rolkah v Črni na Koroškem se je v soboto zaključil poletni pokal Geoplin 2013. Po zaključku tekmovanja so podelili priznanja najboljšim v skupnem seštevku poletnega pokala Geoplin.

Tehnični organizator SK Črna je kljub skromni udeležbi zaključnega tekmovanja priredil lepo tekmo, ki se je je udeležilo skupaj 73 tekmovalcev. Najštevilčnejši so bili tekmovalci otroških kategorij. V kategoriji mlajših dečkov je zmago slavil Anže Gros (NŠD Medvode), ki si je prisvojil lovoriko tudi v skupnem seštevku. Drugi je bil Mark Vozelj (TSK Triglav Kranj) ter tretji David Parkelj (SK Ihan).


Skupni seštevek poletnega pokala Geoplin – mlajši dečki [foto: SZS]

Pri mlajših deklicah je najhitrejši čas in zmago v skupnem seštevku dosegla Ajda Arh (SD Bohinj), druga je bila Sara Zidar (TSD Olimpija Bloke) ter tretja Živa Klemenčič (TSK Triglav Kranj).

Ena kategorija višje je pri starejših dečkih zmago prinesla Blažu Perši (TSK JUB Dol), ki je osvojil tudi zmago v skupnem seštevku. Žiga Špelič (TSK Triglav Kranj) je bil drugi, tretji pa David Korošec (NŠD Medvode).

Najhitrejša starejša deklica je bila Anja Mandeljc (ŠD Gorje) pred skupno zmagovalko poletnega pokala (TSK Triglav Kranj) in Niko Vindišar (ŠD Gorje).

V kategoriji mlajših mladincev je bil najhitrejši Miha Ličef (ŠD Gorje), drugi je bil klubski kolega Kristjan Bergant ter tretji Sebastjan Potokar (TSK JUB Dol), sicer zmagovalec v skupnem seštevku. Veronika Jakopič (ŠD Gorje) je slavila zmago v kategoriji mlajših mladink. Drugo mesto je zasedla Martina Jakopič (ŠD Gorje) ter tretje Katja Marolt (TSK JUB Dol). Na štartu članske kategorije sta bila le dva tekmovalca in sicer Jure Petek, ki je bil hitrejši od Žiga Brezovška (oba NŠD Medvode).


Rezultati: Pokal Geoplin .: Črna na Koroškem
Letvice: Pokal Geoplin


Leave a Comment