V Planici v članski kategoriji slavila Vtičeva in Dežman


Maja Vtič je slavila na tekmi v Planici [foto: GEPA]

V Planici so danes potekale tekme pokala Cockta v petih kategorijah. Med članicami je slavila Maja Vtič, ki je bila boljša od Špele Rogelj in Anje Tepeš, vse tri pa se bodo sedaj skupaj z Katjo Požun in Evo Logar odpravile proti japonskemu Sapporu, kjer jih prihodnji konec tedna čakajo nove tekme svetovnega pokala. Med člani je bil nepremagljiv Nejc Dežman, drugo mesto sta si delila Miran Zupančič in Mitja Mežnar.

Med mladinci do 16 let sta si zmago razdelila Kristjan Lesnik in Jan Kus, v dve leta starejši kategoriji je bil najboljši Anže Lanišek, med mladinci do 20 let pa je kraljeval Aljaž Vodan.

Tekmovali tudi kombinatorci

Med kombinatorci so v članski kategoriji zmagovalni oder zapolnili Marjan Jelenko, Matej Drinovec in Matic Plaznik. Pri mladincih do 20 let je zmago slavil Borut Mavc pred Urhom Krajnčanom in Luko Oblakom, V kategoriji do 18 let je bil najhitrejši Vid Vrhovnik, drugi je bil Leon Šarc, tretji pa Gašper Brecl med mladinci do 16 let pa je kraljeval Urban Klinec, drugi je bil Matevž Malovrh, tretji pa Jaka Matko.


Rezultati: Člani
Rezultati: Članice absolutno
Rezultati: Mladinci do 20 let
Rezultati: Mladinci do 18 let
Rezultati: Mladinci do 16 let


Rezultati: NK Člani
Rezultati: NK Mladinci do 20 let
Rezultati: NK Mladinci do 18 let
Rezultati: NK Mladinci do 16 let


Leave a Comment