Vedno je bilo vedeževanje skrivnostno in zanimivo

Že sami začetki vedeževanja so zelo skrivnostni. Obstaja že od kar obstaja človeštvo. Na začetku so uporabljali predmete iz narave. Posluževali so se kamnov, kosti, lesa, zdravilnih zelišč, dlani,… Obstajali so ljudje, ki so imeli posebne sposobnosti za napovedovanje prihodnosti. Vedeževanje je od vedno obstajalo. Napovedovali so naravne nesreče, poplave, vojne, nesreče, poroke, …


Pred odhodom na smučišče mnogi odidejo k vedeževalcem [foto: Klemen Zibelnik/smucka]

Načini za vedeževanje in napovedovanje prihodnosti so se z leti razvijali

Zelo se je razvilo napovedovanje prihodnosti s pomočjo kart in ta način je še v današnjih časih najbolj iskan in uporaben. Seveda so se razvile različne karte. Zelo iskane in znane so Tarot karte, njihov izvor je zelo skrivnosten. Remi karte naj bi prinesli Romi. Najbolj poznane so Ciganske karte, ki so bile skrivnostne veliko, veliko let in najmanj poznane so Angelske karte. Vedeževanje nam omogoči videnje prihodnosti skozi vesolje. Zato se je vedeževanje razvilo z razvojem astrologije. Marsikaj se da razložiti in napovedati s pomočjo zvezd.

Ste v iskanju vedeževalke? Poizkusite s pravo in zaupanja vredno.

Danes je vedeževanje zopet postalo aktualno. Ljudje se bojijo za službe, zdravje in srečo v zakonu. Zelo so v skrbeh in se zopet v velikem številu obračajo na ljudi, ki jim lahko povedo kaj jih čaka v jutrišnjem dnevu. Ali nam lahko vedeževanje pomaga? Lahko. Če vemo kaj nas čaka se lahko na jutrišnji dan pripravimo in to je zelo pomembno. Nismo nepripravljeni in nas nič ne more dotolči. Lahko si pomagamo s pomočjo spletnih strani, televizijskih oddaj in lahko si poiščemo stalnega vedeževalca, ki nam je v pomoč kar s pomočjo mobilnega telefona. Vedeževanje nam pomaga. Če se odločimo za stalnega vedeževalca, ki nas tudi zelo dobro pozna, je naš svetovalec in nekdo, ki se lahko v vsakem trenutku na njega zanesemo. Danes je to zelo pomembno.

Leave a Comment