Citroën Slovenija postal uradni dobavitelj vozil alpske smučarske reprezentance


Matija Vojsk [foto: Klemen Zibelnik]

Citroën Slovenija in Smučarska zveza Slovenija sta danes podpisala pokroviteljsko pogodbo, s čimer je Citroën Slovenija postal uradni dobavitelj vozil alpske smučarske reprezentance. Ob tej priložnosti je generalni direktor podjetja Citroën Slovenija Roland Punzengruber predal direktorju Smučarske zveze Slovenije Matiji Vojsku ključe prvih petih Citroënovih vozil (Grand C4 Picasso in Berlingo).
Gospod Punzengruber je ob podpisu izjavil: “V Citroënu Slovenija smo prepričani, da bodo naša vozila služila svojemu namenu, da bodo tako številni slovenski smučarji udobno in predvsem varno odhajali na različna evropska in svetovna tekmovanja ter olimpijske igre in se z njimi zmagovalno vračali z medaljami.

Zadovoljen sem, da smo po več letih za alpske reprezentance uspeli pridobiti dobavitelja vozil. Povezuje nas tekmovalna miselnost. Citroën zmaguje v svetovnem prvenstvu v reliju, slovenske tekmovalke in tekmovalci v alpskem smučanju pa dosegajo zmage na svetovnih prvenstvih in svetovnem pokalu,” je ob prevzemu vozil povedal direktor SZS Matija Vojsk.

Vozila bodo ekipam na voljo zavarovana in vzdrževana. Citroën Slovenija bo Smučarski zvezi Slovenije dobavil še 23 vozil Berlingo, Grand C4 Picasso, C5, Jumpy Combi in Jumper Combi.

Leave a Comment