Družinsko Ljubno v Ljubljani – nastop mladih talentov

Kratka napoved dveh izmed serije dogodkov, prek katerega izražamo podporo našim “vražjim Slovenkam”. Na krilih lepih želja bodo dekleta na Ljubnem, februarja 2013, zagotovo skočila še dlje!

14.12.2012, BTC City, ob Kristalni palači

Poskočni petek s Tangels, April in Niko Zorjan
Vstop prost
Ob izteku velike skakalnice pred Kristalno palačo, bodo v sklopu pestrega dogajanja “Ljubno v Ljubljani” nastopili Tangels, April in Nika Zorjan. Obiskovalce bodo spravili na noge v petek, 14. decembra, ob 18. uri ob vznožju 110-metrske Kristalne skakalnice, postavljene v znak podpore Ljubnemu, prizorišču tekem svetovnega pokala v ženskih smučarskih skokih. Na stojnicah bo poskrbljeno za zimsko okrepčilo, prijetno dogajanje pa bo popestreno z brezplačnim adrenalinskim poligonom za dričanje z napihljivimi blazinam.


Kristalna skakalnica [foto: Studio Bomba]

16.12.2012, BTC City, ob Kristalni palači

Družinska nedelja z nastopom učencev delavnice POP petja in Niko Zorjan
Vstop prost
V sklopu prireditev »Ljubno v Ljubljani« bodo 16. decembra ob 11. uri nastopili mladi pevski talenti, ki se kalijo na delavnicah POP petja »Popsing«. Slednje potekajo pod mentorstvom članov skupine Tangles, Marjetke Vovk in Raaya, ki bosta s svojimi nadobudnimi učenci poskrbela za pravo predpraznično vzdušje. O tem se lahko prepričate tudi v videospotu !Vprašaj nocoj srce”, ki je premierno zaživel pred nekaj dnevi (www.youtube.com/watch?v=_f5LjVXGyZA).

Za odlično razpoloženje bodo pred Kristalno palačo od 10. do 12. ure poskrbeli tudi animatorji Teatra Cizamo, s svojimi norčijami bo dogajanje popestril klovn Žare. Naj le še spomnimo – vsak dan v decembru je velikim in malim ljubiteljem adrenalina v izteku velike Kristalne skakalnice na voljo brezplačno dričanje.

Leave a Comment