Državno prvenstvo v smučarskih skokih za osnovne šole

V Planici je v četrtek, 13. marca, potekalo državno prvenstvo v smučarskih skokih za osnovne šole. Tekmovanje je namenjeno dečkom in deklicam od prvega do četrtega razreda. Med dečki prvega razreda je slavil Teo Krivec, drugo mesto pa so zasedli Blaž Jurčič, Matija Leskovšek in Jakob Hrnčič. Med dečki iz drugega razreda se je zmage razveselil Gal Šeblaj, sledila sta Patrik Stare in Gregor Kadivec, ki sta si razdelila drugo mesto.


[foto: GEPA]

Urban Podrekar je bil nepremagljiv med dečki tretjega razreda. Timotej Stanovnik je zasedel drugo, Jaka Čuber Potočnik pa tretje mesto. Med najstarejšimi, torej dečki četrtega razreda, je prevladoval Šimen Jelen, drugo mesto pa sta si razdelila Urban Tišler in Andraž Rener.

V kategoriji deklic prvega in drugega razreda je bila najboljša Ulla Kavčič, drugo mesto pa sta si razdelili Tina Rupar in Izza Kern. Eva Puhar pa je slavila v konkurenci 16 tekmovalk v kategoriji deklic tretjih in četrtih razredov. Tina Balkovec je bila druga, Jerca Jesenko in Tjaša Gregorec pa tretji.


Rezultati: Državno prvenstvo osnovnih šol


Leave a Comment