Krvavec odpira vrata v petek

Letošnjo smučarsko sezono bodo na Krvavcu začeli ta petek, 7. decembra. Za obratovanje bosta v petek pripravljeni 4-sedežnica Tiha dolina in vlečnica Luža, odprte bodo proge št. 1, 2 in 6.


V petek prično s smučanjem na Krvavcu [foto: Klemen Zibelnik/smucka]

V prihodnjih dneh bomo izkoriščali vse ugodne pogoje za izdelavo dodatnega tehničnega snega, da v čim krajšem času odpremo dodatne proge. Že v soboto pričakujemo, da bomo dodatno odprli proge št. 5, 17 in 18, torej proge vezane na obratovanje 6-sedežnice Vrh Krvavca,” je sporočil Luka Vrančič, vodja komerciale in marketinga pri RTC Krvavec.

Zmanjšanemu obsegu obratovanja bodo prilagojene tudi ugodnejše cene smučarskih vozovnic. V petek bo na dan obiska dnevna smučarska vozovnica za odrasle stala 23 € in otroke 14 €, v soboto, ob dodatno odprtih smučarskih površinah, bo dnevna smučarska vozovnica za odrasle stala 26 € in otroke 14,50 €. Družine ob nakupu dnevnih smučarskih vozovnic na Krvavcu smučajo 15% ugodneje.

Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da v najkrajšem času ustrezno pripravimo in odpremo čim več smučarskih površin,” je še dejal Vrančič.

Leave a Comment