Otvoritev 50. Pokala Vitranc z golf turnirjem

Včeraj je na Bledu v sončnem vremenu potekal golf turnir Pokala Vitranc. Gre za tradicionalni golf turnir organizatorjev Vitranca in hkrati uvod v dogajanje pred 50. Pokalom Vitranc.

V dobrem in pozitivnem vzdušju je na 5. golf turnirju Pokalu Vitranc tekmovalo 62 udeležencev, med znanimi so bili tudi bivši smučarski reprezentanti, poslovni partnerji, člani OK Pokala Vitranc: Bojan Križaj, Jure Košir, Jure Franko, Dušan Gorišek, Marko Kavčič, Tone Vogrinec, Primož Ulaga, Boris Pesjak, gosti iz Schladminga (Charly Khar) in drugi.
Zmagovalci turnirja so:
1. bruto moški: Metod Cerar (33 točk),
1. bruto ženske (Mojca Fratnik (21),

Skupina A: 1. Boris Pesjak (38), 2. Grega Benedik (35), 3. Bogomir Klinar (34)
Skupina B: 1. Božidar Tarman (40), 2. Vito Šmit (40), 3. Aleksander Šanca (35)
Skupina C: 1. Simon Zevnik (41), 2. Nada Pesjak (38), 3. Tone Vogrinec (38)
Najdaljši udarec: Max Borštnar (256 m), Najbližje zastavici: Mirko Kunšič (0,89 m),
Boogie nagrada: Evgen Škrilec. Celotni rezultati so objavljenu na http://golfportal.info/gzs/rezultati.
Kot rečeno je ta, sicer tradicionalni golf turnir Pokala Vitranc, uvod v 50. Pokal Vitranc, ki bo 5. in 6. marca 2011. Je prva prireditev v nizu pred vrhuncem, ki bo na sami tekmi. Organizatorji pripravljajo veliko zanimivih aktivnosti, ki bodo dali slavnostno noto celotnemu dogajanju 50. Pokala Vitranca. Spomini bodo segali čisto na začetek prirejanja tekem, ko so kranjskogorski organizatorji s pripravo prve tekme že dokazali, da imajo potrebno znanje ter izkušnje za organiziranje vrhunske tekme v alpskem smučanju tudi na slovenskih tleh.

[foto: OK Pokal Vitranc]

Leave a Comment