Peter Prevc in Anja Tepeš najboljša v Kranju


Peter Prevc [foto: Klemen Zibelnik/smucka]

V Kranju je danes v deževnem vremenu potekalo tekmovanje za Pokal Cockta v sodelovanju s Telekomom Slovenije. Tekmovalci so nastopili le v eni seriji. V članski kategoriji je slavil Peter Prevc, ki je pristal pri 110,5 metrih. Drugo mesto je pripadlo kombinatorcu Marjanu Jelenku, tretji pa je bili Rok Urbanc. Med članicami je bila v konkurenci osmih skakalk najboljša Anja Tepeš, ki je kot edina zmogla stotico. Pristala je točno na tej oznaki. Na zmagovalnem odru sta se ji pridružili Barbara Klinec in Eva Logar.


Anja Tepeš [foto: GEPA]

Med mladinci do 16 let je bil nepremagljiv Florjan Jelovčan, kateremu sta sledila Tilen Bartol in Rok Juvančič. Anže Lanišek je zmago slavil v kategoriji mladincev do 18 let, kjer je bil za las boljši od Ceneta Prevca in Tomaža Verbajsa. Med mladinci do 20 let pa je reprezentanta Jako Hvala premagal Jaka Kosec. Tretje mesto je pripadlo Maticu Benediku.

Nedeljske tekme v Kranju odpovedane

Kranjski organizatorji so sporočili, da so vse nedeljske tekme v Kranju zaradi izredno slabe vremenske napovedi odpovedane. Načrtovane so bile pokalne tekme članov, članic, mladincev do 16, 18 in 20 let.


Rezultati: Člani
Rezultati: Članice
Rezultati: Mladinci do 20 let
Rezultati: Mladinci do 18 let
Rezultati: Mladinci do 16 let


Leave a Comment