Pokal Vitranc uspešno za nami, v ponedeljek še evropski pokal

51. Pokal Vitranc je uspešno za nami. Tekmovalci in organizatorji so s pripravo in izvedbo tekmovanja izjemno zadovoljni. V ponedeljek, 12. marca 2012 pa mlade smučarje čaka še evropski pokal v veleslalomu.
Da je bila proga odlično pripravljena, so potrdili tudi tudi vsi tekmovalci, saj so imeli odlične pogoje za tekmovanje tudi tisti z višjimi štartnimi številkami.


Podkorenska proga [foto: Klavdija Ahačič/smucka]

Generalni sekretar OK Pokal Vitranc, Srečko Medven, o organizaciji in izvedbi tekmovanja: “Za nami je uspešno pripravljeno in izvedeno tekmovanje za 51. Pokal Vitranc. Strokovnemu znanju in bogatim izkušnjam ni nasprotovalo niti pomladno vreme. Ponovno nam je uspelo pripraviti vrhunsko tekmovalno progo, prav tako pa so ostali deli organizacije opravili vse naloge v okviru pričakovanj. Celotno prireditev lahko tako smatramo kot enega izmed največjih in najbolj uspešnih tradicionalnih športnih dogodkov na svetovni ravni. Ob uspešnemu tekmovalnemu delu pa so se lahko obiskovalci v Kranjski Gori zabavali tudi na XL-Partyu, ki postaja že tradicionalno spremljevalni dogodek tekmovanja. V Podkorenu je bilo v soboto in nedeljo skupaj okrog 9.000 slovenskih in tujih privržencev smučanja, kar potrjuje, da je Pokal Vitranc dogodek, ki navdušuje množice.

V ponedeljek, 12. marca 2012, pa se bodo na vitranški strmini pomerili še mlajši tekmovalci, v okviru evropskega pokala. Tekmovanje bo potekalo po spremenjenih štartnih časih: 1. tek bo ob 8.30, 2. tek pa ob 11.30 uri.

Leave a Comment