Potrjen finančni plan za 51. Pokal Vitranc

Člani Organizacijskega komiteja za 51. Pokal Vitranc so se na redni seji, ki je bila v ponedeljek, 6. februarja 2011, v Kranjski Gori, potrdili finančni plan za 51. Pokal Vitranc in se seznanili s tekočimi aktivnostmi posameznih komisij.

Prisotni člani so soglasno potrdili finančni plan za 51. Pokal Vitranc 2012 in Evropski pokal, ki bo 12. marca 2012, v skupni višini 1.247.000,00 EUR. Predvideni odhodki znašajo v višini 1.206.500,00 EUR.

Kranjska Gora [foto: Klemen Zibelnik]

Člani OK so se seznanili s poročilom o uspešni izvedbi Zlate lisice, ki je bila zaradi “pomladnih” vremenskih razmer v Mariboru prestavljena v Kranjsko Goro. Vodja tekmovalnega odbora, Aleš Vidic, je komentiral, da je bila to odlična generalka za Pokal Vitranc, da je vse potekalo normalno in da je sedaj proga v grobem pripravljena tudi že za moško tekmovanje v začetku marca. Snega je na progi dovolj, konec februarja se bo ta še dodatno utrdila z vodo. Vreme pa, kot kaže trenutno, bo po vsej verjetnosti na strani organizatorja.
Sicer pa priprave na bližajočo se prireditev potekajo po predvidenem terminskem planu, brez večjih posebnosti. Člani OK Pokala Vitranc so med drugim potrdili tudi vse operativne stroške (varovanje, zavarovanja, oglaševanje, začasna infrastruktura), ki so potrebni za brezhibno izvedbo tekmovanja. Prav tako so potrdili, da se cene vstopnic ne spremenijo in ostajajo v enakih zneskih že več let. Ekskluzivno prodajo vstopnic za ogled tekmovanj za 51. Pokal Vitranc ima Petrol d.d. in jih je možno kupiti v predprodaji in na dan tekmovanja na vseh njihovih bencinskih servisih in drugih prodajnih mestih Petrola širom Slovenije in na Hrvaškem. Vstopnice za ogled tekmovanja bodo v prodaji na dan tekmovanja tudi na prodajnem mestu ob vstopu na prizorišče v Podkorenu. Spletno prodajo vstopnic pa omogoča družba Eventim.

Vzporedna prireditev 51. Pokalu Vitranc, ki bo obiskovalcem nudila zabavni del prazničnega vikenda, bo v Kranjski Gori, t.i. XL Zabava. Med drugim bo gostila najboljše smučarje slalomiste na sobotnem večernem žrebanju številk za nedeljsko tekmo v slalomu, predvidoma ob 19.30 uri.

Leave a Comment