Predaja prvih vozil nordijski reprezentanci


David Jurič in Barbara Kürner Čad med predajo ključev [foto: SZS]

Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije sklenil sponzorsko pogodbo za nordijski del, ki vključuje moško in žensko reprezentanco v skokih in nordijski kombinaciji.

Kjer je volja, je tudi pot. Vrhunski športniki to dobro vedo. Kljub nezavidljivim tržnim razmeram je Summit motors Ljubljana s Smučarsko zvezo Slovenije podpisal sponzorsko pogodbo. S-max, Galaxy in Transit so modeli, ki najbolje zadovoljijo potrebe najboljših v nodrijskih disciplinah v Sloveniji. Z udobnimi, prostornimi, varnimi in zanesljivimi modeli iz naše palete bodo poti na treninge in tekme prava sprostitev za naše šampione,” je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana in dodal: “S sponzorstvom se poklanjamo njihovim preteklim dosežkom in delu v prepričanju, da bo vrhunska mobilnost dobra popotnica tudi za bodoče uspehe.


[foto: SZS]

Danes smo predstavnikom Smučarske zveze Slovenije predali v uporabo prva tri Fordova vozila in sicer S-MAXa, Galaxya in Kombi Transit Furgona. V prihodnjih dneh pa bo sledila še predaja preostalih izbranih vozil.

Prepričani smo, da bodo Fordova vozila nordijski reprezentanci pomagala učinkovito in predvsem varno premagovati razdalje.

Za tekmovalce, tekmovalke in trenerje nordijske reprezentance, ki skozi vse leto prevozijo vso Evropo, so varna in udobna vozila eden izmed pogojev za vrhunske športne uspehe. Izjemno smo veseli, da se nam je kljub težkim tržnim razmeram v našo sponzorsko družino pridružila tako velika blagovna znamka, kot je Summit motors Ljubljana z vozili Ford. Prepričana sem, da bodo tako naši športniki na poti še bolj varni na tekmovališču pa še bolj uspešni,” je po predaji dejala direktorica SZS Barbara Kürner Čad.


David Jurič, Barbara Kürner Čad in Tomaž Verdnik [foto: SZS]

Leave a Comment