Pustno rajanje in cenejše smučanje na Krvavcu


Krvavec [foto: Klemen Zibelnik]

Na Krvavcu se bodo preko vikenda odvijali trije dogodki, ki bodo popestrili dogajanje na smučišču.

Veleslalom in zabava v maskah, sobota, 5. marec, ob 14.00
Prijave do sobote do 13.30 v Brunarici Sonček. Udeležba na tekmovanju je za maske brezplačna. Za pestro dogajanje bo skrbel DJ, ob 17. uri nastop Sama Duo z bobni in bruhanjem ognja. Povratek v dolino s kabinsko žičnico do 19. ure.

Pokerstars extreme poker challenge, nedelja, 6. marec
PokerStars Extreme Poker Challenge se bo prvič v Sloveniji odvijal v edinstvenem ambientu Eskimske vasi Krvavec. Zaradi specifične in zanimive lokacije bo prvo takšno tekmovanje v Sloveniji, ki bo zanimivo tudi za obiskovalce smučišča Krvavec, ki bodo lahko vstopili v notranjost igluja in si v živo ogledali prvenstvo. Moderatorja dogodka Peter Poles in Dani Bavec.

Smučarski izziv, nedelja 6. marec
Izzivalec Miran Stanovnik bo ob 10. uri na veleslalomski progi postavil “izzivalski čas”, katerega boste lovili vse do 13. ure. Tisti, ki mu bo z več ali manj sreče časovno najbližji, prejme čudovito nagrado Hotela RAJ: vikend paket za dve osebi!!

V sklopu prireditve boste imeli možnost od 10. do 13. ure neomejeno smučati po veleslalomski progi, testirali boste lahko smuči Fida, Elan in Fischer ali pa obnavljali smučarsko znanje s člani slovenske Demonstratorske vrste. Na glasbeni sceni bo aktiven DJ Teo.

Vsi, ki si boste natisnili kupon z letaka, katerega najdete na spletni strani www.sport-izziv.si, lahko koristite 20% popust pri nakupu dnevne smučarske karte.

Leave a Comment