Quiksilver luža weekend


Krvavec [foto: Klemen Zibelnik]

Od petka, 8. aprila, do nedelje, 10. aprila, bo na Krvavcu potekala tradicionalna Quiksilver Luža. Že šesto leto zapored v času pomladanske smuke v društvu DOBR pripravljajo najbolj noro, mokro, atraktivno in zabavno tekmovanje na snegu.

Luža je edinstven dogodek v Sloveniji, kjer se zimska in poletna sezona združita v nepozabno doživetje. Smučarji in deskarji na vodi sredi smučišča, oblečeni v nore kostume, izvajajo akrobatske trike in spektakularne skoke. Za zabavo in prijetno druženje je vsako leto bolje poskrbljeno.

Letošnja novost je podaljšani vikend dogodek, torej 3-dnevni program zabave in tekmovanj. Petek je namenjen treningu in družabnim igram, sobota za tekmo in finale, dan pa se bo zaključil z disco zabavo na Plaži. V nedeljo pa sledi še spopad najbolj pogumnih vrvohodcev, ki se bodo pomerili v paralelni hoji po vrvi čez lužo (slackline) ter Luža Pool party. Seveda bo za najboljše poskrbljeno s kupov vrhunskih nagrad, za vse ostale pa nepozabno zabavo in druženjem na snegu.

Za vse ljubiteljske in profesionalne fotografe je pripravljen tudi foto natečaj, Jaz sem LUŽA, kjer se bodo potegovali za naslov najboljše fotografije na Luži. Poleg tega bodo lahko preizkusili najnovejšo fotografsko opremo in s seboj odnesli svoje najljubše fotografije.

Leave a Comment