Robert Kranjec: “Lahko bi bilo tudi bolje”


Robert Kranjec [foto: GEPA]

Slovenski smučarji skakalci stopnjujejo rezultate in danes se je Robert Kranjec na poletih v Harrachovu že povsem približal stopničkam za zmagovalce. Vrhunski rezultat Kranjca in rezultata kariere Tepeša in Nagliča je pokomentiral tudi Matjaž Zupan.

Po današnji tekmi smo zadovoljni, vsekakor. Robi je prišel do četrtega mesta, tik pod oder za zmagovalce, kar je vsekakor zelo velik uspeh. Jurij je naredil najboljši rezultat v svetovnem pokalu, čeprav je imel mogoče malo smole v prvi seriji. Že na treningu in v kvalifikacijah je prikazal zelo suverene polete. Tu je še odličen nastop Tomaža Nagliča, ki je prvič prišel v svetovni pokal, prvič letel in takoj dosegel točke. Dosegel je zelo lep rezultat, še več kot smo si upali pričakovati od njega. Za nami je lep dan, smo zadovoljni in tako gremo v jutrišnji dan še bolj sproščeni,” je po tekmi dejal glavni trener Matjaž Zupan.

Po današnji tekmi sem zadovoljen, saj je četrto mesto zelo lep rezultat. Lahko bi bilo tudi bolje, ampak počasi. Lahko bi bilo bolje, lahko pa tudi slabše, tako da je za prvo tekmo ta rezultat super,” je bil s svojo uvrstitvijo nadvse zadovoljen Robert Kranjec.


Izjava: Robert Kranjec (.mp3)
Izjava: Matjaž Zupan (.mp3)


Leave a Comment