Slytech podpisal pogodbo z Daron Rahlvesom


Daron Rahlves [foto: Maja Jenčič]

Iz slovenskega podjetja Tesmasport.si so sporočili naslednje:

Ko ti svetovno znani smučar, poznan v različnih disciplinah sam od sebe pošlje elektronsko pošto in te prosi, da mu daš priložnost, da bi uporabljal tvojo zaščitno opremo, se ustaviš, premisliš in se zavrtiš: Očitno imaš proizvod, ki je zelo vroč.

V elektronskem sporočilu je bilo zapisano:

Kdor lahko zaščiti moj hrbet – Rad bi se vključil in postal del ekipe Team Slytech. Želel sem si, da bi imel vašo želvo v mesecu aprilu, ko sem smučal na Aljaski s TGR. Grdo sem padel in dobil močan udarec med lopaticama.

“O katerem padcu govori?” se boste vprašali. Daronov padec kot iz nočne more je na srečo posnela ekipa Teton Gravity Research team med snemanjem novega filma: “Light the Wick.”

S hudim, skoraj smrtnonosnim padcem, ki ga boste videli, lahko rečete: videti je verjeti….

Najbolj neverjetna stvar glede tega, da je Daron Rahlves kontaktiral slytech sam od sebe, da to ni neka marketinška ali promocijska kampanja, kjer bi zapravljali denar, da bi pridobili vrhunske športnike. Ne, to je vrhunski športnik, ki razume vrednost zaščite in te poišče s samo enim razlogom: po najhujšem in najtežjem padcu v njegovem življenju, se zaveda da potrebuje najboljšo možno zaščito hrbta, ki se jo da dobiti. Pika.

Tole pove vse : “Sem velik podpornik zaščitne opreme. Čelade so vsem razumljive in jih vsak vidi, ampak želve (zaščita hrbta) so prav tako pomembne in niso vidne. V motokrosu vsak uporablja zaščitno opremo. Rad bi prenesel to znanje na smučanje in smučarje podučil o prednostih te zaščite. Tu bi rad pomagal Slytechu.


Verjamem da je ta zaščita obvezna za vse tekmovalce, smučarje na poligonih in smučarje na prostem.

Leave a Comment