Smučarji se vozilo s Toyoto


Mitja Valenčič se bo vozil s Toyoto Avensis [foto: GEPA]

Toyota Slovenija že tretje leto zapored podpira alpsko smučarsko reprezentanco in je že od leta 2008 del alpskega smučarskega sklada. Toyota Slovenija namenja letos 10 vozil Toyota Avensis. Avensis, ki v latinskem imenu pomeni iti naprej, bo smučarje spremljal in popeljal do vrhunskih rezultatov.

Avensis odlikujejo gladke in tekoče linije, izboljšana aerodinamika, natančnost in učinkovitost. Športnost, pristnost in prepričljivost, z drugimi besedami povedano Moč značaja. Toyota Slovenija je ponosna, da je lahko priskočila na pomoč in smučarjem ponudila vozila, ki slovijo po udobju, zanesljivosti in kakovosti. Varnost je na prvem mestu in verjamemo, da bodo smučarji še bolj osredotočeni na treninge in doseganje čim boljših rezultatov, saj jih bodo na treninge in tekme spremljala vozila Toyota Avensis.

Boštjan Trilar, Direktor Toyote Slovenija: “Veseli nas, da smo kljub težkim časom ponovno podprli naše smučarje. Pri Toyoti Avensis gresta zaupanje in odgovornost z roko v roki, z novim Avensisom pa prihaja tudi zaveza, da naredimo več, kot zahteva naša dolžnost. Tekme smučarjev bomo budno spremljali in jih spodbujali.

Smučarska zveza Slovenije za podporo delovanja ekip, ki z osebnimi vozili in kombiji potujejo po vsej Evropi in prevozijo krepko preko 2 milijona kilometrov, potrebuje številna vozila. Pri tem so ključni dejavniki varnost, zanesljivost v zahtevnih voznih razmerah in seveda gospodarnost. Zato smo zadovoljni, da sodelujemo z vodilnimi svetovnimi proizvajalci vozil, na alpskem delu tudi v tej sezoni s Toyoto. Na njena vozila se zanesemo, sposobne in prijazne serviserje pa bomo z veseljem še obiskali, tudi, če na avtih zopet ne bo nobenih okvar,” je po prevzemu vozil pri AC Lovše dejal direktor Smučarske zveze Slovenije Matija Vojsk.

Deset vozil Avensis so predali v salonu Toyotinega trgovca Toyota Lovše v Kranju, kjer bodo redno vzdrževali vozila. Direktor Toyota Lovše, Zoran Sodnik, je ob slavnostni predaji vozil izjavil: “Poskrbeli bomo za vzdrževanje vozil, da bodo le-ta vedno v vrhunskem stanju in bodo smučarji lahko osredotočeni le na rezultate.

Leave a Comment