SZS še naprej vozi Ford


Predaja novih vozil [foto: SZS]

Summit motors Ljubljana je s Smučarsko zvezo Slovenije (SZS) podaljšal partnersko sodelovanje tudi v sezoni 2013/2014, tako za nordijski kot alpski del reprezentanc, ki vključuje žensko in moško reprezentanco.

Predstavnikom Smučarske zveze Slovenije so v uporabo predali 26 vozil Ford. Paleta varnih Fordovih vozil je sestavljena iz osebnih in lahkih gospodarskih vozil. Tako se bodo športniki, trenerji in spremljevalci družili v S-MAXih ter najnovejših nagrajenih modelih Transit Custom kombi. Številne smuči in preostalo opremo pa bodo elegantno zložili v vzdržljive garače Ford Transit Kombi Furgon in v Jumbo Transit Furgon avtomobile.


Nova vozila Ford [foto: SZS]

Partnersko sodelovanje s Smučarsko zvezo Slovenije, ki je v pretekli sezoni obrodilo številne uspehe in zmage, smo z veseljem podaljšali tudi za letošnjo sezono. Ponosni smo, da smo del uspešne in prepoznavne ekipe predanih, vrhunskih športnikov, ki nas skozi vso sezono razveseljujejo z odličnimi dosežki. Prepričani smo, da bodo Fordova vozila zmagovalcev tudi v letošnji sezoni uspešno opravila zahtevno nalogo. Verjamemo, da se tekmovalci in preostali člani ekipe v varnih, udobnih in sodobnih Fordovih vozilih počutijo odlično. Žeimo jim, da bo prihajajoča sezona še posebej uspešna,” je dejal David Jurič, generalni direktor Summit motors Ljubljana.

Na SZS smo izjemno zadovoljni s Fordovimi vozili, saj trenerjem in tekmovalcem zagotavljajo varno pot do prizorišč, kjer dosegajo zmage. Prepričani smo, da so tudi Fordova vozila del zgodbe o uspehu, ki jo pišejo naši tekmovalci,” je dejal Andraž Kopač, poslovni direktor SZS, ob prevzemu Fordovih vozil.

Leave a Comment