Toplo smučarsko perilo MC2

Predstavljamo vam novost na trgu športnega perila. MC2 je znamka inovativnega športnega perila, ki je več kot primerno tudi za zimske športe. Perilo bo zaradi materialov iz katerih je izdelano poskrbelo, da bo vaše telo suho in toplo v mrzlih zimskih dneh med vašim najljubšim zimskim športom. Materiali ne vsebujejo nobenih zdravju škodljivih snovi. Športna oblačila MC2 proizvaja isti proizvajalec kot znano in med profesionalnimi športniki zelo priljubljeno perilo OutWet. Med mnogimi navdušenci perila OutWet so tudi slovenski smučarji. Perilo je v celoti proizvedeno v Italiji in je izdelano s pomočjo brezšivne tehnologije. Proizvajalec je prisluhnil športnikom in njihovim potrebam, rezultat tega so izdelki, nad katerimi se navdušujejo tako profesionalni kot rekreacijski oziroma ljubiteljski športniki.

Športna oblačila

Linija perila MC2 obsega športno majico brez rokavov, športno majico s kratkimi rokavi, polpuli z dolgimi rokavi in športne podhlače. Odlikuje jih tudi atraktiven design, ki je primeren tako za ženske kot tudi za moške.

Športno perilo lahko enostavno naročite preko spleta (www.sportnoperilo.si). Skrbi, da bi naročilo preveliko ali premajhno velikost perila so odveč! Namreč perilo je UNISEX (primerno za oba spola) in je izdelano v le dveh velikostih. Manjša velikost TG1 je za uporabnike, ki v višino merijo do 185 cm, večja TG2 pa je namenjena uporabnikom, ki merijo več kot 185 cm.

Leave a Comment