Tvitajmo za naše

Ruski Soči je resda daleč stran, a naši olimpijci in paraolimpijci so nam blizu. Tako ali drugače! Tudi s pomočjo družbenih medijev, kakršen je Twitter, jim želimo pokazati, koliko nam pomenijo njihovi nastopi. Po Londonu 2012 pri Olimpijskem komiteju Slovenije v sodelovanju s Telekomom Slovenije nadaljujemo z akcijo Tvitajmo za naše tudi v času zimskih olimpijskih in paraolimpijskih iger Soči 2014.


[foto: OKS]

Spremljajte @TeamSlovenia in v sodelovanju s @TelekomSlo soustvarjajte dogajanje v času 22. zimskih olimpijskih ter 11. paraolimpijskih iger. Poleg stalnega spremljanja iger pripravljamo za naše uporabnike in sledilce pripravljamo še nekaj novosti.
Med drugim bodo s posebnim olimpijskim paketom nagradili tiste, ki bodo v času olimpijskih iger svojo pripadnost slovenskim športnicam in športnikom pokazali s tem, da bodo svoji profilni fotografiji dodali #tvitamzanase, načrtujejo pa tudi nekaj tvitanj v živo ter tviteraških srečanj z nosilci olimpijskih kolajn.

Z uporabo uradnih »značk« (hashgtagov) #TvitajmoZaNase, #TvitamZaNase in #slochi2014, ne le, da zbirate tvite podpore in navdušenja nad slovenskimi športnicami in športniki, ampak pomagate tudi zbirati sredstva za mlade slovenske športnike iz ogroženih družin.

Potem ko so poleti leta 2012 skorajda za dvakrat presegli zastavljeni cilj, ki je bil 10.000 tvitov z uradnimi značkami, so si tokrat postavili zahtevnejši cilj: zbrati 20.000 tvitov. Telekom Slovenije bo za izpolnjen cilj prispeval 10.000 EUR v sklad za socialno ogrožene športnike ter jim tako pomagal na njihovi športni poti.

Tvite bodo zbirali od 20. januarja do zaključka paraolimpijskih iger, ki se končajo 16. marca.

Leave a Comment