V Bohinju podelili priznanja najboljšim

V Kulturnem domu Joža Ažmana v Bohinju so danes podelili priznanja za Pokal Cockta v smučarskih skokih in nordijski kombinaciji za minulo poletno sezono 2010.

V pravi zimski kulisi so se danes v Bohinju, kjer zadnjih 11 let tudi deluje Smučarski skakalni klub Bohinj, zbrali najboljši slovenski smučarji skakalci, skakalke in nordijski kombinatorci v poletni sezoni 2010. Domači organizator prireditve se je zelo potrudil pri sami pripravi, svoj program pa je popestril z nekaj vložki narodno zabavne glasbe, folklorno skupino, ki je zaplesala in manjšim igralskim vložkom. Na ogled je bila tudi razstava o zgodovini skokov v Bohinju, kjer je točno pred 90 leti na Žižkovi skakalnici padel tudi prvi slovenski državni rekord – ta je meril 9 metrov.

Prireditve so se udeležili tudi člani Skakalne sekcije na srednji šoli v Kranju, pohvala pa velja tudi ženski skakalni reprezentanci, ki je prišla na podelitev, čeprav jutri potujejo na prve tekme celinskega pokala na Finsko. Po končani prireditvi je organizator pripravil še prijetno zakusko za vse zbrane.

Leave a Comment