V Kranju celinski pokal pred vrati


Skakalnica v Kranju [foto: Klemen Zibelnik/smucka]

Ne zamudite tekem v smučarskih skokih za točke celinskega pokala, ki bo potekalo v Kranju. SK Triglav Kranj v sodelovanju s Smučarsko zvezo Slovenije pod okriljem Mednarodne smučarske zveze (FIS) že tradicionalno organizira tekmovanje za FIS celinski pokal v smučarskih skokih.

Tako kot vsako leto je to prvo tekmovanje tega ranga v poletni sezoni. Tekmovanje bo potekalo na skakalnici HS109 v Kranju pod Šmarjetno Goro. V petek 7. julija se bo vse skupaj pričelo od 17:30 s trening skoki, v soboto 8. julija pa se tekmovanje prične ob 8:30. Nastopilo bo okoli 70 odličnih skakalcev iz 15 držav, seveda pa boste lahko pozdravili tudi 12 domačih slovenskih “orlov”.

Po prijavah sodeč bodo tekmovali na uvodnih tekmah sezone tudi številni skakalci iz svetovnega pokala. Vsekakor bo letošnja prireditev na kranjski skakalnici ena najkvalitetnejših v zadnjih letih in si jo bo vredno ogledati v živo. Tekmovanje bo možno spremljati tudi v prenosu na Šport Klubu SK1, ali pa preko spleta v izvedbi TELE-Ho. Ogled tekem je brezplačen, za pijačo in jedačo pa bo prav tako poskrbljeno, zato se vidimo 7. in 8. julija v Kranju.

Leave a Comment