V nedeljo Red Bull Skills 2014

V nedeljo si boste lahko ogledali Red Bullov spektakel Skills 2014, kjer bo nastopila tudi slovenska šampionka, Tina Maze. Prenos tekme bo na Šport TV.


Bo Tina Maze tudi na tej tekmi nepremagljiva? [foto:GEPA]

Tekmovanje bo potekalo v švicarskem Lenzerheideju, kjer so najboljši alpski smučarji in smučarke pred dobrimi 14 dnevi končali nastope v svetovnem pokalu. Gre za prav posebno obliko tekmovanja, saj se bodo fantje in dekleta pomerili v prav vseh disciplinah, s katerimi pa bodo opravili v eni sami vožnji.

V prvem delu proge Silvano Beltrametti bo postavljena proga za superveleslalom, sledil bo slalomski del, nato smuk in za konec še veleslalom. Na tekmovanju bodo poleg Tina Maze med drugimi nastopili tudi olimpijski prvak v smuku Avstrijec Matthias Mayer, Italijan Christof InnerhoferPatrick Küng in mnogi drugi. Pri dekletih bo na štartu praktična celotna švicarska reprezentanca z izjemo Lare Gut.

Tekmovanje se bo s kvalifikacijami začelo v soboto, finalno tekmo pa si boste lahko v nedeljo ob 10:30 ogledali na Šport TV, kjer se bo udarilo najboljši 15 deklet in 40 najboljših fantov.

Leave a Comment