V Žireh podelili priznanja za zimo 2011/12


Navdušeni gledalci na obeh straneh izteka skakalnice so občudovali osvetljene skakalnice in uživali v dobrih skokih [foto: Borut Šorli]

V Žireh so včeraj priznanja za pokal Slovenije za preteklo zimsko sezono dobili smučarji skakalci in skakalke ter nordijski kombinatorci. Še posebno so dogajanje v nordijskem centru Žiri popestril tudi junak svetovnega prvenstva v poletih v Vikersundu Robert Kranjec, ki je najmlajšim podelil pokale za uvrstitve v “Pokalu Cockta v sodelovanju s Telekomom Slovenije”.


Najboljši v kategoriji članov v družbi župana občine Žiri mag. Janeza Žakelj. Tomaž Naglič pred Primožem Pikljem, na petem mestu Gašper Klinec in na šestem Gašper Martinčič – oba člana domačega kluba [foto: Borut Šorli]

Organizatorji SSK Alpina je pripravil pester program, saj so bili vsi zbrani deležni nastopa osnovno šolske rock skupne “Vahu” in mladih harmonikašev iz vrst SSK Alpina.

Po podelitvi priznanj se je pričela tekma za pokal Alpina. V moški konkurenci je slavil Tomaž Naglič, med dekleti pa je bila najboljša Ema Klinec. Kot zanimivost povejmo, da so se revialne tekme udeležile tudi nekdanje slovenske skakalke, med njimi Monika Pogladič in Tamara Kancilija. Tekmovanje je potekalo pod žarometi.


Rezultati: Pokal Cockta 2011/12
Rezultati: Pokal Alpina – članice
Rezultati: Pokal Alpina – člani



Zmagovalke Pokala Alpina z Emo Klinec na najvišji stopnički [foto: Borut Šorli]

Leave a Comment