VIDEO: Tina Maze v pevskih vodah

Ob pričetku svetovnega pokala v alpskem smučanju je najboljša slovenska smučarka Tina Maze predstavila glasbeni prvenec. Črnjanka se je predstavila s pesmijo “My way, my decision”.


Tina Maze [foto: Klemen Zibelnik/smucka]

Je lahko kaj boljšega, kot za začetek sezone, s svojo pesmijo, spomniti navijače, da se začenja ‘moj rock’ n’ roll’?” je menila Črnjanka, ki sta ji pri glasbenih stopinjah pomagala Matjaž Jelen in Raay. “Začelo se je poletnega dne, ko me je na tradicionalnem pikniku ‘Team to aMaze’ Matjaž Jelen, moj prijatelj, presenetil s posebnim darilom. Zapel nam je pesem z ‘mojo zgodbo’ in mi rekel, da zmorem to zapeti tudi sama. Obožujem glasbo, ples, rada sem vesela, zato je letošnje poletje ob treningih in pripravah minilo tudi v glasbeno – ustvarjalnem duhu.

Po nekaj srečanjih v studiu je padla odločitev, da stvar nadgradimo, zato smo k sodelovanju povabili Raaya, ki se je vabilu z veseljem odzval. Iz prvotno mišljene balade sta Matjaž in Raay naredila novo, hitrejšo pesem in izdelek je bil zelo hitro to, kar sem želela tudi sama! Energična, živa in močna dinamika z dobrim sporočilom – pesem, ki me je v sekundi prepričala!” je nastanek pesmi opisala Mazejeva in odgovorila tudi na vprašanja, zakaj ji je bilo vsega tega sploh treba: “Odgovor, da živim, bi bil pravi! Živim svoje sanje! Večkrat me je dejstvo, da ustvarjamo mojo pesem, spodbudilo, da sem premagovala težke treninge. Bila je prava popestritev, a hkrati sem želela, da zveni dobro in za to gredo zasluge celotni ekipi, še posebej Matjažu in Raayu.

Upam, da vam bo pesem všeč, da se boste ob njej zabavali, plesali in seveda navijali zame. Sneg je pobelil gore, tekme so pred nami, pripravljena sem dobro in ob sebi imam vrhunski ‘Team to Amaze’, zato je čas, da se prižgejo luči. Naj se ‘SHOW’ začne!,” je za zaključek na svoji spletni strani zapisala Mazejava.

Leave a Comment