Vikersund napovedal vojno Planici


Planica [foto: Klemen Zibelnik]

Organizatorji tekme svetovnega pokala v norveškem Vikersundu, ki trdijo, da so zgradili največjo letalnico na svetu, so na svoji facebook strani Planici napovedali “vojno”. Uporabnike svetovnega spleta so namreč prosili, da postanejo njihovi oboževalci in skušajo prehiteti število oboževalcev Planice. Planiška Facebook stran ima trenutno 7465 oboževalcev, Vikersund pa zaostaja za nekaj več kot 2000. Ker so planiški organizatorji prepričani, da bo svetovni rekord v poletih trdno ostal v rokah Planice tudi po tekmi svetovnega pokala, ki je na sporedu prihodnji konec tedna v Vikersundu pozivajo vse ljubitelje smučarskih skokov in planiškega praznika, da postanejo oboževalci Facebook strani Planice in tako postavijo še en mejnik, ki ga ne bodo mogli preseči.

Predstavnik za odnose z javnostmi pri OK Planica Tomi Trbovc je v sporočilu za javnost še zapisal: “Prepričani smo, da nam bo skupaj uspelo in bomo do prihodnjega tedna zbrali vsaj 20.000 novih oboževalcev. Med vsemi oboževalci bomo 20. februarja 2011 izžrebali srečneža, ki bo na letošnji finale svetovnega pokala, ki bo v Planici od 17.-20. marca lahko odpeljal še deset svojih prijateljev!

Medtem pa se je že začela predprodaja vstopnic za letošnji največji slovenski športni praznik. Vstopnice si je moč v predprodaji zagotoviti v vseh Kompasovih poslovalnicah. Za soboto, 19.3.2011 pa bodo vstopnice na voljo samo v predprodaji!

Leave a Comment