Žagarju revija skokov v Mostecu


Mostec [foto: Klemen Zibelnik]

SSK Ilirija je v Mostecu priredila tradicionalno tekmovanje – “revija skokov”. V članski kategoriji je v izredno okrnjeni konkurenci, na štartu je bilo vsega 21 tekmovalcev, slavil Rožle Žagar, drugi je bil Matic Kramaršič, tretji pa Žiga Mandl. Med dekleti je bila nepremagljiva Maja Vtič, druga je bila komaj 13-letna Ema Klinec, tretja pa Urša Bogataj.

Sobotni program je vključeval še preizkušnje v mlajših kategorijah. V posameznih kategorijah so slavili: Benjamin Podobnik (dečki do 12 let), Aljaž Osterc (dečki do 13 let), Tanja Fricelj (deklice do 13 let), Gregor Šen (dečki do 14 let), Tilen Bartol (dečki do 15 let in mladinci do 16 let).

Že v petek pa so se v soparnem popoldnevu najmlajši skakalci in skakalke borili za uvrstitve na najvišje stopničke na manjših skakalnicah. Kljub močni plohi v tretji seriji so organizatorji uspeli spraviti tekmovanje pod streho. Pri najmlajših (cicibani do 9 let) je bil najboljši Janže Zebec, v konkurenci treh cicibank je slavila Špela Mastnak, med dečki do 10 let je na najvišjo stopničko zmagovalnega odra stopil Mark Hafner, Marsel Lihteneger je bil nepremagljiv med dečki do 11 let, med deklicami do 11 let pa je slavila Jerneja Brecl.


Rezultati: Dekleta absolutno
Rezultati: Člani
Rezultati: Mladinci do 16 let
Rezultati: Dečki do 15 let
Rezultati: Dečki do 14 let
Rezultati: Deklice do 13 let
Rezultati: Dečki do 13 let
Rezultati: Dečki do 12 let
Rezultati: Deklice do 11 let
Rezultati: Dečki do 11 let
Rezultati: Dečki do 10 let
Rezultati: Cicibanke do 9 let
Rezultati: Cicibani do 9 let


Leave a Comment