Zavarovalnica Maribor tudi uradno generalni sponzor 47. Zlate lisice


[foto: Aljaž Sedovšek]

Predstavniki Zavarovalnice Maribor in Organizacijskega odbora 47. Zlate lisice so danes, le nekaj minut po prižgani zeleni luči za izvedbo prireditve s strani FIS, tudi uradno potrdili sodelovanje pri organizaciji letošnjega svetovnega pokala alpskih smučark, ki se bo 15. in 16. januarja 2011 odvijal na Snežnem stadionu v Mariboru.

Na svečanem podpisu sponzorske pogodbe so sodelovali mag. David Kastelic, član uprave Zavarovalnice Maribor, Matjaž Kovačič, predsednik Organizacijskega odbora 47. Zlate lisice in Srečko Vilar, generalni sekretar 47. Zlate lisice.

Srečko Vilar: “Danes je velik dan za 47. Zlato lisico, pa ne samo zaradi potrditve tekmovanja s strani Filipa Gartnerja, snežnega kontrolorja FIS, ampak predvsem zaradi potrditve sodelovanja med Zavarovalnico Maribor in Organizacijskim odborom Zlate lisice. Priprave na tekmo potekajo v skladu s pričakovanji, v naslednjih dneh pa v Mariboru pričakujemo prve ekipe. Morda še to…kljub pripravam na prireditev bo turistično smučanje na Pohorju do nekaj dni pred prireditvijo potekalo nemoteno.

Matjaž Kovačič: “Zavarovalnici Maribor se zahvaljujemo za izkazano zaupanje v obliki generalnega sponzorstva, saj se zavedamo, da brez sodelovanja gospodarstva prireditve v Mariboru ne bi bilo. Zlata lisica je eden od treh velikih športnih dogodkov v Sloveniji in je ob promocijskem momentu pomembna predvsem za razvoj turistične destinacije Maribor. Veseli pa nas tudi, da so prireditev v letošnjem letu kljub slabem stanju v svetovnem gospodarstvu podprli tudi novi sponzorji, kar kaže na njeno kakovost.

David Kastelic: “V čast in veselje mi je, da naša Zavarovalnica Maribor letos spet – kot vsa leta do sedaj – nastopa v čudoviti zgodbi Zlate lisice kot generalni sponzor. Verjamemo, da ne bi bilo prave zime brez Zlate lisice in skupnega veselja ter navdušenja, ki ga vsako zimo delimo pod pohorskimi strminami ob navijanju za naše smučarke.

Leave a Comment