Bollé oznanja sodelovanje z alpinci


[foto: Klemen Zibelnik/smucka]

Bollé je z zimskimi športi tesno povezan že od leta 1960, ko je znamka lansirala svoja prva smučarska očala in začela opremljati smučarske prvake. Od takrat naprej je znamka vedno tesno sodelovala z močno ekipo vrhunskih atletov, katere je prepričala zmogljivost in edinstveni duh Bollé izdelkov. V skladu s to dolgotrajno tradicijo podpiranja Odličnosti, znamka več kot ponosno naznanja svoje sodelovanje z nekaterimi najboljšimi slovenskimi smučarji, Ano Drev, Marušo Ferk, Štefanom Hadalinom, Miho Hrobatom in Meto Hrovat. Impresivni smučarski reprezentanti bodo naslednje štiri sezone tekmovali z Bollé smučarskimi očali, čeladami in očali za sonce. Pridružujejo se močni ekipi svetovno rangiranih smučarjev kot sta Anna Veith in Alexis Pinturault.

Bollé je predan edinstvenim izkušnjam, ki jih nudijo smučarska tekmovanja na najvišjem nivoju, kar rezonira z vrednotami naše znamke; najvišja raven smučanja, čustvena intenzivnost in ekipni duh.

Več kot v kateremkoli športu smučanje potrebuje popolno natančnost in vzdržljivost. Vid je jasno najbolj pomembna čutna zaznava, ki jo potrebujejo možgani, da začnejo in izvedejo to popolno sekvenco telesnih gibov, ki so tako pomembni, a tako izmuzljivi v tem športu. Bollé uporablja smučanju-specifične leče, ki izboljšajo kontrast in zmanjšajo bleščanje s snežnih strmin, da zagotovijo natančen pregled proge. V skladu z ergonomsko zasnovanimi okviri, Bollé smučarska očala nudijo superiorno prileganje in vid za obče udobje in zmogljivost.

Damijan Ambrožič, zastopnik Bollé za Slovenijo in države Balkana: “Blagovna znamka Bollé je prisotna na našem trgu že več kot 25 let. Veseli smo, da smo našli skupni jezik s Smučarsko Zvezo Slovenije in da bodo naši reprezentanti uporabljali Bollé tudi na najbolj zahtevnem tekmovanju v alpskem smučanju, v svetovnem pokalu.

Leave a Comment