Debelak, Sovič in Žnidarjeva na stopničkah

Slovenski smučarji in smučarke so nastopali na tekmah kategorije FIS v Avstriji in Italiji. V San Domenicu di Varzu so se moški včeraj in danes pomerili na superveleslalomu, kjer je odlične vožnje prikazal predvsem Tilen Debelak. Včeraj je namreč zasedel tretje, danes pa prvo mesto. Po včerajšnjem petem času voženj je Tomaž Sovič danes nastopil še bolje in bil na koncu tretji.


[foto: GEPA]

V avstrijskem Innerkremsu smo imeli številno zasedbo smučark, najbolje pa sta se odrezali Nina Žnidar in Tina Robnik. Žnidarjeva je na prvem superveleslalomu dneva zasedla 14. mesto, v drugo pa bila precej hitrejša in tako osvojila tretje mesto. Robnikova je obakrat postavila sedmi čas voženj. Pri severnih sosedih v Hochkarju so tekmovalci nastopili še na enem slalomu. Tudi tokrat je zelo dobro smučal Filip Mlinšek, ki pa je končal tik pod zmagovalnim odrom. Timi Gašperin je bil 7.


Rezultati: FIS tekme .: San Domenico di Varzo :. Superveleslalom I (m)Rezultati: FIS tekme .: San Domenico di Varzo :. Superveleslalom II (m)Rezultati: FIS tekme .: Innerkrems :. Superveleslalom I (ž)Rezultati: FIS tekme .: Innerkrems :. Superveleslalom II (ž)Rezultati: FIS tekme .: Hochkar :. Slalom (m)


Leave a Comment