Kralj 26., Ravnjak 33. v Sierri Nevadi

Sierra Nevada je včeraj gostila prvi dve moški kvalifikacijski skupini za današnji finale svetovnega pokala za deskarje, ki nastopajo v disciplini slopestyle. Za finale zadnje letošnje tekme v tej disciplini so se včeraj borili trije slovenski tekmovalci, danes pa je prišel na vrsto še eden.


Tim-Kevin Ravnjak [foto: Oliver Kraus/FIS]

Včeraj je bil najbližje napredovanju Jan Kralj, ki je z oceno 66,66 le za las zgrešil polfinale, saj je v svoji skupini zasedel sedmo mesto. Dobro se je odrezal tudi Tim-Kevin Ravnjak, ki je bil v skupini osmi, njegova ocena pa je znašala 63,00. Ocena 10,00 je Aljošo Krivca popeljala na 23. mesto.

Zaradi poslabšanja vremenskih razmer v Sierri Nevadi so tekmovalci iz tretje in četrte kvalifikacijske skupine nastopili šele danes zjutraj, med njimi pa je bil tudi Filip Kavčič, ki je prejel oceno 26,66 in tako zasedel 20. mesto. Kralj je bil na koncu uvrščen na 26., Ravnjak na 33., Kavčič na 83., Krivec pa na 97. mesto.

V ženski konkurenci bi danes morali nastopiti Cilka Sadar in Urška Pribošič, a je nastope ponovno preprečilo vreme, tako da je bila tekma odpovedana.


Rezultati: Svetovni pokal .: Sierra Nevada :. Slopestyle (m)


Leave a Comment