Maze: “Vsakdo lahko živi sanje”

V torek je predsednik uprave NLB Janko Medja sprejel najuspešnejšo smučarko na svetu in zmagovalce nagradne igre “Ugani Tinine točke”. Mladi zmagovalci so ponosno sprejeli nagrado fotografijo s Tino Maze, ki bo lahko krasila njihove NLB Plačilne kartice.

Predsednik uprave Janko Medja je ob obisku zmagovalke svetovnega pokala v alpskem smučanju Tine Maze nagovoril udeležence sprejema: “Tina je celemu svetu dokazala, da se leta dobro načrtovanih treningov, rednim spremljanjem najnovejše tehnologije ter številna odrekanja, obrestujejo z zmagami, ki so zasluga tako tekmovalke kot tudi celotne ekipe. Po podobnih načelih vztrajnega in usmerjenega dela želimo delovati in delujemo tudi v naši banki.


Tina Maze in Janko Medja z nagrajenci David Verbič, Žiga Repovž in Jakob Kurent [foto: Mojfokus]

Tina Maze je v zahvali povedala, da vsak izmed nas lahko živi svoje sanje, če je le neomajno odločen, da jih doseže. Povedala je, da po doseženih uspehih v minuli sezoni čuti še večjo odgovornost, ki ji predstavlja nov izziv. Prav zato lahko naslednjo smučarsko sezono znova pričakujemo vrhunske rezultate njene ekipe.

Neustavljiva šampionka je iz tekme v tekmo podirala rekorde in kar težko je bilo verjeti, da bi si kdo upal napovedati rekordnih 2.414 točk. V okviru letošnjih sponzorskih dejavnosti smo zaradi nepozabne smučarske pravljice pripravili odmevno spletno nagradno igro “Ugani Tinine točke”. Več kot 2.000 smučarskih navdušencev je napovedalo, koliko točk v skupnem seštevku svetovnega pokala bo Tina Maze zbrala do konca smučarske sezone 2012/13. Trije zvesti navijači David Verbič, Žiga Repovž in Jakob Kurent so bili nagrajeni za svojo drznost in pravilno napoved. Včeraj so se srečali s Tino in se z njo tudi fotografirali. Z nastalimi fotografijami jim bomo izdelali unikatne plačilne kartice.
Sprejema sta se udeležila tudi športni direktor Smučarske zveze Slovenije Primož Ulaga ter Tinin trener in partner Andrea Massi.

NLB je že 15 let sponzor slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc. “V banki se zavedamo truda, ki ga v svoje športne dosežke vlagajo številni tako profesionalni kot rekreativni športniki. Tudi letos nadaljujemo s sponzoriranjem slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc in več kot 150 manjših športnih klubov in prireditev po Sloveniji,” so sporočili iz NLB.

Leave a Comment