Nočno sankanje na Krvavcu


Krvavec [foto: Klemen Zibelnik]

Novost v letošnji sezoni na smučišču Krvavec je nočno sankanje. Nočno sankanje bo potekalo po delno osvetljeni progi, ki bo posebej za nočno sankanje pripravljena ob petkih in sobotah zvečer. Za ta namen bo štirisedežnica Tiha dolina obratovala od 16.30 do 18.30 ure, kabinska žičnica za povratek v dolino do 19. ure. Veselo vzdušje v času večernega sankanja obljubljajo tudi pri vseh gostinskih objektih na smučišču. Program izvajajo v sodelovanju s podjetjem Koren sports.


Cenik:
Nočno sankanje, odrasli: 20 eur
Nočno sankanje, otroci: 14 eur
Nočno sankanje, mladi, seniorji: 18 eur
V ceni je vključen dostop in sestop s kabinsko žičnico in neomejeno število voženj s štirisedežnico Tiha dolina. Z nakupom vozovnice za nočno sankanje je izposoja sani pri Koren sports na Krvavcu brezplačna.

Vozovnice si lahko priskrbite na blagajni na spodnji postaji kabinske žičnice ali v izposojevalnici sani Koren sports pri spodnji postaji štirisedežnice Tiha dolina. Izposoja sani je v izposojevalnici sani Koren sports pri spodnji postaji štirisedežnice Tiha dolina.

Imetniki letošnjih sezonskih smučarskih vozovnic Krvavec-Rogla 2010/11 v času nočnega sankanja uporabljajo kabinsko žičnico in 4-sedežnico Tiha dolina brezplačno.

V primeru slabih vremenskih razmer (megla, veter, sneženje, dež) se progam »Nočno sankanje na Krvavcu« ne izvaja, naprave obratujejo po veljavnem urniku obratovanja.

Leave a Comment