Olimpijske vstopnice na voljo od 7. februarja dalje

Natanko leto dni pred otvoritveno slovesnostjo na olimpijskih igrah 2014 v Sočiju se bo začela prodaja olimpijskih vstopnic za največji zimski športni dogodek v letu 2014. Zaradi relativne bližine Sočija in dejstva, da so slovenski zimski športniki izjemno uspešni v sezoni 2012/2013, se zanimanje za nakup vstopnic povečuje tudi v Sloveniji. Za nakup olimpijskih vstopnic boste imeli dve možnosti.


Smučarske proge v Sočiju že zgrajene [foto: GEPA]

Prva možnost je nakup na uradni spletni strani iger, www.sochi2014.com/en, ki bo možen od 7. februarja dalje.

Druga možnost je v podjetju Kompas d.d., ki je zadolžen za prodajo olimpijskih vstopnic v Sloveniji. Tudi Kompas d.d. bo s prodajo začel 7. februarja. Zaradi omejenega števila vstopnic, ki jih je prejela Slovenija, predlagamo, da z nakupom ne oklevate in preverite katere vstopnice so na voljo na sport@kompas.si

Na Olimpijskem komiteju Slovenije olimpijskih vstopnic ne bomo prodajali, zato vam predlagamo, da izkoristite eno od zgornjih možnosti za nakup vstopnic. Zaradi morebitnih nevšečnosti vas opozarjamo, da vstopnice kupite samo od uradnih prodajalcev olimpijskih vstopnic (uradna spletna stran iger www.sochi2014.com/en, Kompas d.d.)!,” so še sporočili iz Olimpijskega komiteja Slovenije.

Leave a Comment