Olimpijske vstopnice že na prodaj v Sloveniji

Olimpijske vstopnic je že moč kupiti pri uradnem prodajalcu olimpijskih vstopnic v Sloveniji, podjetju Kompas. Medtem ko nas do olimpijskih iger v Sočiju loči le še dobro leto dni, se je že začela prodaja olimpijskih vstopnic za katere po svetu vlada veliko zanimanje. Zaradi relativne bližine Sočija in dejstva, da so slovenski zimski športniki izjemno uspešni v sezoni 2012/2013, se zanimanje za nakup vstopnic povečuje tudi v Sloveniji.


V Sočiju vsi objekti še niso narejeni [foto: FIS]

Prav zato vas obveščamo, da je olimpijske vstopnic že moč kupiti pri uradnem prodajalcu olimpijskih vstopnic v Sloveniji, podjetju Kompas d.d. Na Olimpijskem komiteju Slovenije olimpijskih vstopnic ne bomo prodajali in smo pravico prodaje dodelili podjetju Kompas d.d. Zaradi omejenega števila vstopnic, ki jih je prejela Slovenija, vsem zainteresiranim za nakup predlagamo, da povpraševanje čim prej pošljejo na elektronski naslov sport@kompas.si,” so sporočili iz Olimpijskega komiteja Slovenije (OKS).

Vstopnic za hokejski turnir trenutno še ni mogoče kupiti, ker organizator iger v Sočiju (SOCOG) še ni pripravil urnika hokejskega turnirja, ki naj bi bil znan v začetku maja. Šele takrat bo SOCOG nacionalnim olimpijskim komitejem, katerih ekipe bodo igrale v Sočiju, ponudil možnost nakupa vstopnic za tekme njihovih hokejskih ekip.

Slovenski državljani lahko vstopnice, v primeru, da jih ne bodo uspeli kupiti v Sloveniji, kupijo tudi od vseh ostalih uradnih prodajalcev olimpijskih vstopnic v Evropski uniji. Ob tem velja opozorilo, da zaradi velikega števila prevar pri nakupu vstopnic za olimpijske igre v Londonu, le te kupujejo samo pri uradnih prodajalcih, ki jih je potrdil tudi SOCOG in jih najdejo na uradni spletni strani http://www.sochi2014.com/en/.

Leave a Comment